سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری‌هایی که بعد از تعطیلات نوروز به سراغتان می‌آیند

معمولا در ایام نوروز کمتر به تغذیه توجه می‌شوند و مصرف شیرینی جات و غذاهای چرب افزایش پیدا میکند در نتیجه افراد بعد از تعطیلات با چاقی و یا افزایش قند خون و فشار خون رو به رو می‌شوند.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد معمولا در ایام نوروز به تغذیه خود توجه نمی‌کنند و در نتیجه بعد از تعطیلات، با مشکلات بسیاری مثل چاقی افزایش قند خون و فشار خون رو به رو می‌شوند.

وی گفت: توصیه می شود افراد در این دوران همانند روزهای دیگر به کیفیت تغذیه خود اهمیت دهند و سعی کنند روزانه سه وعده غذایی اصلی را مصرف کنند و هیچ کدام را کاملا حذف نکنند مخصوصا وعده صبحانه زیرا انرژی لازم در روز را تامین می‌کند.

 وی افزود: شیرینی و آجیل کالری بالایی دارند و مصرف  زیاد آن‌ها فرد را سیر می‌کند و میل به خوردن غذای اصل را کم می‌کند و در نتیجه توصیه می شود مصرف این مواد به حداقل برسد.

 این متخصص تغذیه گفت: چیزی که در این ایام کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد نوشیدن آب است، نوشیدن مقدار کافی آب در روز به سلامت دستگاه گوارش بسیار کمک می‌کند.

 این متخصص تغذیه  ادامه داد: چون در این ایام دید و بازدید‌ها زیاد است و افراد بیشتر وعده‌های غذایی خود را مهمان هستند و در مهمانی ها هم معمولا برنج به صورت آبکش شده سرو می شود و همه مواد معدنی و مغزی خود را از دست می‌دهند و فقط نقش چاق کنندگی دارد توصیه می‌شود از برنج کمتری در مهمانی ها استفاده شود  تا جای ممکن افراد غذای خود را بدون برنج میل کنند.

وی در پایان گفت: داشتن فعالیت بدنی کافی در این ایام به سوخت و ساز بدن کمک و از افزایش وزن جلوگیری می‌کند پس توصیه می شود افراد در ایام نوروز ورزش کردن را بیش از پیش ادامه دهند تا سلامت آن ها به خطر نیافتد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.