محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: از آنجایی که مصرف هر یک از سینهای سفره هفت سین مفید و پرخاصیت هستند توصیه میشود مصرف سماق نه تنها در عید نوروز بلکه در طول سال نیز استفاده شود.
وی افزود: سماق ماده غذایی است که به عنوان چاشنی زندگی به سفره هفت سین قرار میگیرد و اثرات آنتی اکسیدانی، قند خون و به خصوص ضدمیکروبی سماق از آن جمله است.
وی خاطرنشان کرد:بر اثرات ضد میکروبی سماق نشان میدهد عصاره میوه این گیاه بر روی هر دو نوع باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی موثر بود و این اثر بر باکتریهای گرم مثبت بسیار قوی تر است.
وی اذعان داشت: مصرف سماق برای بیماران دیابتی بسیار مفید است چراکه یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتیها ترکیب گلوکز یا پروتئینهای حیاتی بدن بود که به تغییر ساختار شیمایی و عملکرد پروتئینها میانجامد که با مصرف سماق تا حد زیادی از بروز این فرآیند پیشگیری میشود.
وی در خاتمه گفت: سماق را تازه مصرف نکنید و فقط خشک آن را مورد استفاده قرار دهید و مصرف بیش از اندازه سماق منجر به مصمومیت فرد میشود.
انتهایپیام/