سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه ورژیم درمانی درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از تنقلاتی که در ایام عید نوروز بسیار مورد استفاده قرار میگیرند آجیل بوده كه مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامتی قلب نیز بسیار مناسب و مفید است.
وی افزود: با مصرف مناسب مغزهایی همچون گردو، بادام ودیگر مغزها میتوان از ایجاد لختههای خونی به راحتی جلوگیری کرد و از بروز حملههای قلبی نیز پیشگیری نمود.
وی خاطر نشان کرد: اغلب آجیلها دارای میزان خوبی از اسیدهای چرب امگا سه هستند که به سلامت قلب کمک میکند و آجیلها یکی از بهترین منابع گیاهی هستند.
وی در خصوص اینکه بالاخره چقدر آجیل در روز مصرف شود گفت: آجیل از مقدار زیادی چربی برخوردار است ، با اینکه بیشتر میزان چربی برای سلامتی مفید بوده اما باز هم مقدار زیادی کالری دارد.
وی در ادامه گفت: افراد بهتر است آجیل را جایگزین بخشی از موادی که چربی اشباع همچون گوشت قرمز و تخم مرغ دارند کنند.
وی در خاتمه گفت: تمامی آجیلها میزان زبادی فیبر دارند که موجب کاهش کلسترول شده که حتی ممکن است موجب حس سیری در فرد شود.
انتهای پیام/