شیوه زندگی اغلب افراد در نوروز كمي متفاوت مي شود اما میتوانید با تغییر شیوه عادات غذایی سلامتی خود را حفظ کنید.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه ورژیم درمانی درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از تنقلاتی که در ایام عید نوروز بسیار مورد استفاده قرار میگیرند آجیل بوده كه مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل، برای حفظ سلامتی قلب نیز بسیار مناسب و مفید است.
وی افزود: با مصرف مناسب مغزهایی همچون گردو، بادام ودیگر مغزها میتوان از ایجاد لختههای خونی به راحتی جلوگیری کرد و از بروز حملههای قلبی نیز پیشگیری نمود.
وی خاطر نشان کرد: اغلب آجیلها دارای میزان خوبی از اسیدهای چرب امگا سه هستند که به سلامت قلب کمک میکند و آجیلها یکی از بهترین منابع گیاهی هستند.
وی در خصوص اینکه بالاخره چقدر آجیل در روز مصرف شود گفت: آجیل از مقدار زیادی چربی برخوردار است ، با اینکه بیشتر میزان چربی برای سلامتی مفید بوده اما باز هم مقدار زیادی کالری دارد.
وی در ادامه گفت: افراد بهتر است آجیل را جایگزین بخشی از موادی که چربی اشباع همچون گوشت قرمز و تخم مرغ دارند کنند.
وی در خاتمه گفت: تمامی آجیلها میزان زبادی فیبر دارند که موجب کاهش کلسترول شده که حتی ممکن است موجب حس سیری در فرد شود.
انتهای پیام/