سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پنیر برای صبحانه بهتر است یا عصرانه؟

بر خلاف باور مردم که مصرف پنیر در صبح بهترین صبحانه محسوب می‌شود مطالعات محققان این باور را رد می‌کند و در علم تغذیه به ضرر‌های مصرف پنیر در وعده صبحانه اشاره می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پنیر حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده "سیستم ماهیچه‌ای" و اسکلتی دارد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف پنیر در وعده‌ صبحانه باعث کاهش هوش و حواس می‌شود، اما مصرف آن در وعده شام و به عنوان عصرانه باعث می‌شود تا شب هنگام خواب از "کیفیت خواب "خوبی برخوردار باشیم.

گفتنی است وعده‌ی شام بهترین زمان برای مصرف مواد لبنی و کلسیم است و تاثیر زیاد و مطلوبی روی استخوان‌ها می‌گذارد و به "سیستم عصبی" آرامش می‌بخشد.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند اضافه کردن پنیر به سالاد سبزیجات می‌تواند از میزان چربی‌های پنهان آب بکاهد و باعث "افزایش کلسترول" نشود و آرامش ذهن و اعصاب ما را در طول روز تامین کند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ایسودا
۱۴:۰۹ ۲۲ شهريور ۱۳۹۳
خیلی بده