سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا موقع آشپزي "ميگرن" به سراغمان مي آيد؟

سردرد های میگرنی معمولا مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می آورند اما گاهی اوقات برخی محصولات غذایی می توانند کمک فراوانی به کاهش سردرد نمایند و این امر به ویژه به هنگام آشپزی می تواند بسیار مفید باشد.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان به تازگی دریافتند که بوی مواد غذایی مانند پیاز و حتی بوی غذاهای چربی می تواند سبب بروز "سردرد میگرنی" در افراد شود.

گفتنی است، بیماری میگرن که به نسبت در میان زنان بیشتر از مردان شیوع دارد، در 70 درصد مواقع به خاطر "محرک های بویایی" ایجاد می شود.

بررسی ها نشان می دهند، اما در عین حال برخی مواد غذایی دیگر می توانند حمله میگرن را کنترل کنند که از آن جمله بوی "سبزی نعناع" است.

دانشمندان دریافتند که به ویژه به هنگام سرخ کردن پیاز پس از چند دقیقه حمله میگرن در افراد مستعد ایجاد می شود.

پزشکان به خانم ها و یا سر آشپزهایی که در محل کار خود مجبور به استفاده از پیاز هستند توصیه می کنند از وجود داشتن یک  "سیستم تهویه" مناسب مطمئن باشند و در صورت لزوم از "ماسک" به هنگام کار  استفاده کنند.

دانشمندان معتقدند که بوی پیاز سبب تغییرات خاصی در بخش هایی از مغز می شود که التهاب آن نواحی سبب بروز سردرد می گردد .

پزشکان برای رفع مشکل میگرن توصیه می کنند افراد سبزی نعناع و یا عرق نعناع بو کنند و حتی مصرف کنند تا سردرد آنها بدون نیاز به مصرف انواع مسکن ها کاهش یابد.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.