فاطمه حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: خوراكيهايي وجود دارند كه به طور طبيعي موجب سفيد شدن دندانها ميشوند و بهتر است براي بدست آوردن سفيدي و زيبايي دندانهايمان اين خوراكيها را در طول روز استفاده كنيم.
وي افزود: تمامي فرآوردههاي لبني حاوي "اسيد لاكستيك" هستند كه دندانها را در برابر پوسيدگيها محافظت ميكند.
وي خاطر نشان كرد: براي پاك كردن ذرات باقي مانده غذا از لاي دندانها بهتر است پنيرهاي سفت را بخوريد كه بهترين وسيله براي سفيد كردن دندانها هستند.
وي تصريح كرد: يكي ديگر از سفيد كنندههاي طبيعي دندان "پرتقال" است چرا كه اين ميوه موجب توليد بزاق بيشتري در دهان شده و دندانها به طور طبيعي شسته ميشوند.
وي گفت: هويج و كرفس از جمله سبزيجاتي هستند كه مانند مواد لكه برطبيعي كاربردي هستند كه بوي بد دهان نيز كاملا از بين ميبرند.
وي در خاتمه گفت: ليمو را مستقيم با دندانها تماس ندهد زيرا خاصيت اسيدي آن شديدا به دندانها آسيب وارد ميكند.
انتهاي پيام