سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"تخم مرغ" سلاحي مقاوم در برابر سرطان

یکی از آنتی اکسیدان های مهم موجود در تخم مرغ سلینیوم است که "رادیکال های آزاد" ناشی از سوخت ناقص "چربی ها" را در بدن از بین برده و می تواند بر علیه عوامل ایجاد کننده "سرطان" نقش داشته باشد.

ولي الله شیخی کارشناس خدمات بهداشتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: تخم مرغ منبع خوبی از "پروتئین"،‌ ویتامین و املاح ضروری است که می تواند به عنوان یک ماده مهم در برنامه غذایی افراد گنجانده شود که نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

وی افزود: تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تامین سلامتی افراد است بخصوص اینکه منبع بسیار خوب ید و فسفر محسوب مي شود که برای ساخت "هورمون تیروئیدی" و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوانهای بدن لازم است.

املاح مهم دیگری که در تخم مرغ وجود دارند شامل: روی، "سلنیوم"،‌ آهن و کلسیم هستند که روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر شده و عفونت را نیز از بین می برد.

این کارشناس تصریح کرد: مصرف تخم مرغ برای دو گروه از افراد که نیاز به پروتئین بیشتری در برنامه غذایی روانه ‌شان دارند ضروري تر  است: افراد ورزشکار که نیاز به "افزایش عضلات" دارند، همچنين کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند.

وي تاکيد کرد: برای کودکان 9 ماه تا 1سال یک زرده تخم مرغ یک روز در میان و از 2 سالگی به بعد بر اساس میل کودک 5 تا 6 تخم مرغ در هفته مجاز است. افراد بالغ نیز  مجاز به مصرف 3 تا 4 عدد تخم مرغ در هفته هستند.

وی در پایان اظهار داشت: "کلسیم" موجود در تخم مرغ سبب عملکرد بهتر سیستم عصبی می شود.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.