مصرف عصاره گیاهان تاثیر زیادی در پیشگیری از ابتلا به "زوال شناختی" می گذارد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ یافته های تازه دانشمندان که بر روی موش ها تحقیق می کنند نشان می دهد، آنتی اکسیدان های موجود در "عصاره نعنا" و رزماری نقش بسیار زیادی در بهبود "مهارت یادگیری" و "تقویت حافظه" دارند.

سرپرست این مطالعه گفت:«یافته های ما نشان داد آنتی اکسیدان هایی که درون عصاره نعنا و رزماری وجود دارند از بروز و گسترش "اختلالات شناختی" که منجر به بروز بیماری "آلزایمر" می‌شوند جلوگیری می‌کنند.»

او افزود:«می توان نتیجه گرفت، خوردن نعنا و رزماری برای شما خوب است. با این وجود - به دلیل مطالعه بر روی "موش ها" - هنوز نمی دانم مصرف چه میزان نعنا و "رزماری" برای بهبود مهارت یادگیری و بهبود حافظه مفید است.»

اين دانشمندان دو عصاره نعناع و رزماری که حاوی مقادیر متفاوت آنتی اکسیدان بودند را به موش های مبتلا به ضعف شناختی خوراندند. آنها دریافتند عصاره ای که حاوی رزماری بود تاثیر زیادی بر تقویت حافظه و بهبود یادگیری گذاشته است.

منبع:سلامانه

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار