سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تشدید بحران در "ایتالیا"/ 68 درصد شهروندان قادر به خرید پوشاک جدید نیستند

بحران اقتصادي موجب شده تا شهروندان ايتاليايي برای تامین معیشت خود بیش از پیش با مشکل مواجه شوند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویترز، سازمان خواربار و کشاورزي ايتاليا در تازه‌ترين گزارش خود درباره شرايط اقتصادي مردم اين کشور، اعلام کرده است 37 درصد از شهروندان ايتاليايي نه تنها موفق به پس انداز کردن نشده‌اند، بلکه به منظور پوشش هزينه‌ها تا پايان ماه، مجبور به درخواست کمک از والدين خود شده‌اند.

اين سازمان در گزارش خود نوشته است حدود 68 درصد از ايتاليايي‌ها هزينه‌هاي خود را کاهش داده و با استفاده از پوشاک قديمي، از خريداری پوشاک جديد خودداري کرده‌اند.

اما بيش از نيمي از شهروندان ايتاليايي،‌ يعني 53 درصد از آن‌ها از رفتن به مسافرت و تعطيلات صرف نظر کرده‌اند.

42 درصد از ايتاليايي‌ها از بازسازي خانه، 40 درصد از خريداري کردن خودروي جديد و 37 درصد نيز از خريداري کردن وسايل تزئينی چشم پوشي کرده‌اند.

اين پايگاه اينترنتي نوشت؛ براي کشوري که بايد راه‌هاي جايگزيني براي خروج از بحران اقتصادي پيدا کند 35 درصد از شهروندان آن از فعاليت‌هاي فرهنگي صرف نظر کرده‌اند.

29 درصد نيز از فعاليت‌هاي ورزشي که به منظور تامين سلامت شهروندان در نظر گرفته شده، چشم‌پوشي کرده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ایتالیا ، بحران ، اقتصاد
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.