سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ماده غذایی که قاتل حافظه است

به طور طبیعی با افزایش سن "توانایی ادراک" و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات انجام شده نشان می دهد که مصرف زیاد نمک (سدیم) بر حافظه و "عملکرد ذهن" اثر منفی دارد.

برای انجام این مطالعه رژیم غذایی 1262 فرد بین سنین 67 تا 84 سال مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در افرادی که "دریافت سدیم" بالا می باشد، عملکرد شناختی و قدرت حافظه ضعیف تر از سایر افراد است. 

این یافته ها به ویژه برای سالمندان حایز اهمیت است زیرا به طور طبیعی با افزایش سن توانایی ادراک و شناخت به میزان قابل ملاحظه ای کاهش می یابد. پیروی از "الگوی تغذیه ای صحیح" و پرهیز از مصرف زیاد سدیم در این گروه سنی موجب بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از فقدان حافظه و شناخت می شود. 

این محققان به همه افراد به ویژه سالمندان توصیه می کنند از مصرف زیاد نمک، "کنسروها و غذاهای فرآوری شده" دوری کنند.


منبع: سيمرغ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
فرهاد
۱۹:۰۸ ۲۲ مهر ۱۳۹۲
یعنی نمک نخوریم ؟؟؟؟؟ سدیم باعث فشار خون هم میشه....