سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حس چشایی در نوزادان چگونه شکل می گیرد؟

شیر مادران به دلیل آنکه تمامی گروه های غذایی را شامل می شود منبعی مناسب برای تقویت حس چشایی نوزادان است.

ناصر کلانتری متخصص اطفال در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:ذائقه مصرف غذای کودکان به دوران جنيني آنها بر می گردد چرا که بهتر است برای ذائقه صحیح غذایی کودکان، والدین از دوران جنيني تغذیه صحیح را استفاده کنند.

وی افزود: غذای انحصار کودک تا سن شش ماهی تنها شیر است که مادر شیر ده بایستی به تغذیه خود اهمیت بسیاری دهد چرا که تغذیه مادر در طعم دهی شیر به نوزاد بسیار مرتبط است و از همان زمان ذائقه کودکان شکل می گیرد.

وی در ادامه گفت: مادران شیرده بایستی از تمامی گروه های مواد غذایی استفاده کنند به این ترتیب شیر مادر از تمامی طعم ها برخوردار می شود

وی عنوان کرد: مادران بایستی توجه داشته باشند برای تهیه مواد غذایی کودکان زیر یک سال از نمک استفاده نکنند چرا که موجب شور شدن ذائقه کودک می شود.

وی تصریح کرد: والدین بایستی همه نوع مواد غذایی مفید را در کنار فرزندشان استفاده کنند به این صورت کودک سعی می کند که از مواد غذایی که والدینش مصرف می کنند استفاده کند./ع2

برچسب ها: نوزاد ، چشایی ، شیر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.