سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهای زود هضم را به سفره های سحری نیاورید

هنگام سحر بیشتر از غذاهای دیر هضم به دلیل اینکه مدت روزه داری طولانی است، استفاده شود و مصرف غذاهای زود هضم را بایستی کنار گذاشت.

پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام ماه رمضان باید از مواد غذایی استفاده کرد که بسیار مغذی و دیر هضم باشد.

وی افزود: در ماه رمضان بایستی از رژیم غذایی مناسب که تمامی گروه های خوراکی از جمله میوه ها، سبزی ها، گوشت، ماهی، مرغ، نان و غلاتند استفاده کرد.

وی توصیه کرد: از مصرف غذاهای سرخ کرده که باعث سوء هاضمه، سوزش معده و اضافه وزن شده و سلامتی را به خطر می اندازد از وعده های غذاییتان حذف شود./ح

برچسب ها: تغذیه ، سحری ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.