غذاهای زود هضم را به سفره های سحری نیاورید
پروین میرمیران، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام ماه رمضان باید از مواد غذایی استفاده کرد که بسیار مغذی و دیر هضم باشد.

وی افزود: در ماه رمضان بایستی از رژیم غذایی مناسب که تمامی گروه های خوراکی از جمله میوه ها، سبزی ها، گوشت، ماهی، مرغ، نان و غلاتند استفاده کرد.

وی توصیه کرد: از مصرف غذاهای سرخ کرده که باعث سوء هاضمه، سوزش معده و اضافه وزن شده و سلامتی را به خطر می اندازد از وعده های غذاییتان حذف شود./ح