سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تکمیل سازی تغذیه ای با رشته ها

رشته ها علاوه بر خواصی که دارند به تکمیل سازی تغذیه ای برای افزایش ارزش غذایی کمک می کند.

جعفریان متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: رشته ها به سه دسته رشته آشی، پلویی یا سوپی و رشته های آماده مصرف تقسیم می شود.

وی عنوان کرد: رشته ها 88 درصد از مواد جامد و 12 درصد از آب تشکیل شده است تا آرد سهم عمده ای را به خود اختصاص می دهند همچنین آب اصلی ترین ماده تشکیل دهنده رشته است.

وی تصریح کرد: در هر صد گرم رشته مصرفی 350-400 کیلو کالری انرژی در بدن هر فردی تولید می کند.

وی افزود: در رشته های پلویی و سوپی نسبت به رشته آشی مقدار نمک کمتری وجود دارد و رشته های آماده مصرف از ترکیب آرد و گندم و روغن گیاهی با اسانس های مختلف تشکیل شده است.

وی در خصوص خاصیت رشته ها گفت: رشته ها حاوی پروتئین هستند که 10-12 درصد پروتئین بدن ما علاوه بر آرد و گندم و نان از این طریق تامین می شود.

وی در خاتمه افزود: یکی از اصول مهم در تغذیه تکمیل سازی است که حبوبات و غلات باید با هم مصرف شوند تا ارزش یکدیگر را افزایش دهند و باعث تکمیل پروتئین این دسته از مواد غذایی می شود./ع2
برچسب ها: تغذیه ، ارزش ، رشته
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.