برلیانت
بزرگمهر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار علمی باشگاه
خبرنگاران گفت: چربی ها از سه نوع چربی های اشباع شده، چربی های اشباع نشده
با چند باند مضاعف و چربی های اشباع نشده با یک باند مضاعف تشکیل شده اند.
وی
در ادامه گفت: چربی های اشباع شده مانند چربی های حیوانی و جامد که در
حرارت محیط جامد هستند و باعث افزایش چربی های نامطلوب خوب می شوند، چربی
های اشباع نشده با چند باند مضاعف که برای بدن مفید می باشند مانند مایع
روغن های گیاهی و دسته آخر چربی های اشباع نشده مانند روغن گردو، بادام،
زیتون که مفید ترین نوع چربی برای بدن می باشند.
وی در ادامه افزود:
چربی های اشباع نشده نه تنها باعث افزایش چربی خون نمیشوند بلکه در کاهش
چربی های نامطلوب خون نیز موثر می باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: هر
چند چربی های اشباع نشده برای بدن بسیار مفید هستند اما افراط در مصرف این
چربی ها نیز چاق کننده میباشد./ع2