به گزارش
خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، تا انتخابات رياستجمهوري يازدهم چيزي حدود سه ماه باقي مانده است و براي حضور در اين ميدان مهم تاکنون افراد زيادي عرضه اندام کردهاند.
جامعه روحانيت مبارز و جامعه مدرسين حوزه علميه قم همواره نقش تعيين کنندهاي در تمامي انتخاباتها داشتهاند و توصيههاي آنان کارساز بوده است و بر اين اساس خبرنگار ما به سراغ تعدادي از اعضاي جامعتين رفته و توصيههاي انتخاباتي آنان را به کانديداهاي انتخابات آتي جويا شده است.
*ضرورت رعايت اخلاق انتخاباتي آيتالله حسن ممدوحي عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم طي گفتگويي به کانديداهاي يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري توصيه کرد تا اخلاق انتخاباتي را رعايت کنند و به جاي تخريب يکديگر براساس برنامه پيش بروند.
وي در ادامه گفت: افرادي که قصد حضور در اين ميدان را دارند اما ميدانند که راي و پايگاه اجتماعي ندارند از حضور منصرف شوند و به دولت آينده و فردي که ميزان راي آوري بالايي دارد، کمک کنند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم ادامه داد: به کانديداهاي انتخابات آتي توصيه ميکنيم تا حيلههاي دشمنان را بشناسند و متناسب با نياز زمان براي پيشرفت کشور برنامهريزي داشته باشند.
*در نظر گرفتن شرايط موجود کشور توسط کانديداها ضروري استهمچنين حجتالاسلام سيدرضا اکرمي در گفتگو با خبرنگار ما در اينباره گفت: به نظر ميرسد کسي که در اين شرايط خاص براي انتخابات آتي کانديدا ميشود بايد وضعيت موجود کشور را در نظر بگيرد و براي حل مشکلات راهحل کارشناسانه ارائه کند.
اين عضو جامعه روحانيت مبارز به کانديداهاي انتخابات آتي توصيه کرد: با آگاهي وارد ميدان شوند و به برنامههاي توسعه کشور توجه جدي داشته باشند.
وي کانديداتوري در انتخابات رياست جمهوري را عرصه شايسته سالاري بيان کرد و ادامه داد:
کانديداهاي انتخابات يازدهم بدانند که در صورت پيروزي در انتخابات بايد از افراد کارآمد استفاده کنند.* رعايت اخلاق انتخاباتي و برنامه محوري دو اصل و مکمل يکديگرحجتالاسلام حسين ابراهيمي ديگر عضو جامعه روحانيت مبارز به خبرنگار ما گفت: رعايت اخلاق انتخاباتي و برنامه محوري دو اصل مکمل يکديگر هستند و برنامه بدون اخلاق و اخلاق بدون برنامه قابليت اجرايي ندارد.
وي اظهار داشت: هر کدام از کانديداهاي انتخابات آتي بايد برنامه حساب شده داشته باشند و مسئله اخلاق مداري اساس و بنيان هر نوع کار و تلاشي است.
حجتالاسلام ابراهيمي افزود: اگر اخلاق انتخاباتي رعايت نشود همکاري و تعاملي شکل نميگيرد و نزاع، کشمکش و مجادله ايجاد خواهد شد و جامعه از حالت آرامش خارج ميشود.
اما براساس توجه و دقت در توصيههاي انتخاباتي اين اعضاي جامعتين ميتوان گفت که "رعايت اخلاق انتخاباتي و تدوين برنامه" دو مسئله بسيار مهم است که بايد کانددياهاي انتخابات رياست جمهوري يازدهم به آن توجه ويژهاي داشته باشند.
انتهاي پيام/
تهيه شده توسط سحر بخشي روشن