"محمد جعفرنعناكار" در گفتگو با خبرنگار حقوقي قضائي باشگاه خبرنگاران در واكنش به بحث"بيمه مهريه" در جهت كاهش زندانيان معسر اظهار داشت: مهريه را نمي توان بيمه كرد چراكه اين موقوله مستلزم استطاعت زوج است و قرض كردن يا كمك گرفتن جهت پرداخت مهريه در فقه اسلامي ديده نشده است.
وي بيمه مهريه را طرحي خام و غير اسلامي دانست و تصريح كرد: در صورتی که زن و یا شوهردر صورت تمایل به طلاق ، براحتی بتوانند طلاق بگيرند و سرمایه بیمه مهریه را شرکت بیمه دریافت کنند ؛ اين امر بمنزله پاداش به امر مكروه طلاق خواهد بود و لذا ارکان خانواده سست و طلاق در جامعه بیش از پیش تشدید خواهد شد.
اين حقوقدان با اشاره به راهكارهاي حبس زدائي در بحث مهريه گفت: در اسلام زندان رفتن به دليل مسائل مالي وجاهت قانوني ندارد؛ لذا ميبايست در اين زمينه با فرهنگ سازي؛ آشنا كردن زوجين نسبت به ديون و تكاليف خود از مشكلات و استرسهاي موجود جلوگيري كرد.
گفتني است؛مدیر سياسي فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری درتشريح پيشنهاد "بيمه شدن مهريه زنان" از سوي مركز، گفت: براساس اين پيشنهاد، مرد با توجه به وسع و توان مالي خود از ابتداي ازدواج، مبالغي را به صورت تدريجي به عنوان بخشي از مهريه براي زن پسانداز ميكند.
انتهاي پيام/