باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - مهنوش باغیشنی گفت: میانگین تخصیص اعتبارات در بانکهای عامل اشتغال بهزیستی ۷۰ درصد تا نیمه بهمن بوده، بانک ملی که بیشترین سهم تسهیلات تکلیفی را دارد تنها ۲۰ درصد از این مبالغ را تخصیص داده است.
اگر بخواهیم اشتغال مددجویان بهزیستی، یک برنامه منظم و کارآمد داشته باشد باید وضعیت اعتبارات این بخش، در نیمه اول سال، کاملا روشن و مشخص باشد و تخصیصها تا شروع نیمه دوم سال که معمولا اوج تقاضاهای اشتغال فرا میرسد، کامل شود.
بیشتر بخوانید
به گفته او بانکها شیوههای مختلفی در تخصیص اعتبارات اشتغالی دارند و این پراکندگی و تنوع شیوههای بانکی، برنامهریزی برای اشتغال را دچار مشکل میکند.
او گفت: برخی شهرستانها هیچ شعبهای از بعضی بانکها ندارند و شهرستانهای زیادی هستند که کلا فقط دو یا سه شعبه بانک دارند، بدیهی است که در این شهرستانها اتکای مددجویان و کارشناسان بهزیستی فقط باید به همین شعب باشد و فقط اعتبارات بانکهایی را مد نظر داشته باشند که در این شهرستانها شعبه دارند.
وام اشتغال ۱۰۰ میلیون تومانی برای مددجویان که در پی ایجاد فرصت اشتغالی مستقل هستند برای تحقق تعهدات اشتغالی کافی به نظر نمیرسد، در بهزیستی وامهای اشتغال شامل وام ایجاد اشتغال فردی، تسهیلات تکمیلی و توسعهای، وام اشتغال کارفرمایی میشود.
انتهای پیام//ف.ح.