طرز تهیه سوپ هويج و زنجبيل + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه سوپ هويج و زنجبيل را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت سوپ هويج و زنجبيل دعوت کرد.

برای تهیه این سوپ خوش طعم احتیاج داریم به:

هویج ۴۰۰ گرم، سیب زمینی ۱ عدد کوچک، پیاز ۱ عدد متوسط، زنجبیل تازه رنده شده ۱ ق چای خوری، استاک مرغ ۳ پیمانه، خامه ۱ ق غ، کره ۲۵ گرم، آب لیمو تازه ۱ قاشق غذاخوری، زست لیمو ۱قاشق چای خوری، جوز هندی ۱ پینچ، پودر سیر ۱ ق چای خوری، نمک و فلفل به مقدار لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله سوپ هويج و زنجبيل را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.