معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران گفت: با وجود مطالبه‌گری سازمان بهزیستی و جامعه هدف یعنی معلولان در مناسب‌سازی فضای شهری به منظور تردد معلولان به نتایج چندان رضایت‌بخشی نرسیدیم.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،سید احمد خادم معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران درباره عدم مناسب‌سازی و اصلاح فضای مبلمان شهری ویژه استفاده معلولان افزود: عزم و اراده جدی و قانون کافی در این مورد وجود دارد ولی متاسفانه سازمان‌ها، ادارات، مراکز خدماتی و شهری با وجود مطالبه‌گری سازمان بهزیستی و جامعه هدف یعنی معلولین در مناسب سازی و بهبود معابر و فضای شهری به منظور تردد و دسترسی معلولین به نتایج چندان رضایت بخشی نرسیدیم.

وی ادامه داد: در ۶ ماه گذشته مبلغ چهار میلیون تومان کمک ها و حمایت های مردمی و خیریه به منظور ارائه خدمات و رسیدگی های رفاهی و عمومی صرف خانواده های نیازمند و معلولان تحت پوشش این سازمان توزیع شده است.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران به ایجاد مراکز اقامت موقت در سال جاری پرداخته و به اهداف این مراکز اشاره کرد و اظهارداشت: خانواده هایی که دارای معلولیت جسمی حرکتی در خانه هستند ولی توانایی نگهداری و رسیدگی به فرزندان معلولشان را ندارند، می توانند فرزندانشان را در طول شبانه روز جهت نگهداری و خدمات گیری از این مراکز اقامت استفاده کنند.

خادم با اشاره به برنامه ها و سیاست های مردم محور و مشارکت جویانه سازمان بهزیستی، گفت: این سازمان بنا ندارد برای ارائه خدمات توانبخشی و مددکاری راسا مدیریت کلیه طرح ها و اقدامات اجرایی و میدانی را خود به عهده گرفته و سیاست های متمرکز را اعمال کند؛ بلکه این سازمان با توجه به جهت گیری های مردم محور و نیز جلب و جذب تمام کمک ها و حمایت های خیرین و مراکز مردم نهاد ضمن ایفای رسالت توانبخشی و مناسب سازی و بهبود شرایط زندگی خانواده های بی سرپرست و معلولین، اینگونه از مسئولیت های مستقیم و غیر مستقیم را به بخش خصوصی سپرده و سیاست برون سپاری را اجرا کند.

معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران، خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست های مردم محور و مشارکت جویانه سازمان بهزیستی در ارائه خدمات توانبخشی و مددکاری از خیرین و گروه های مردم نهاد تقاضای ارائه کمک های مادی و معنوی به اقشار نیازمند داریم.

انتهای پیام/

برچسب ها: بهزیستی ، معلومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۱۳ آذر ۱۴۰۰
طبقات ساختمانها خیلی زیاد شده و مردم دیگه آسمان را نمی بینند کوچه ها دراز ماشینه و پیاده روی کوچه ها برای افراد سالم هم سخته چه برسه برای معلول ها .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۶ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
مناسب چیه رمپ ویلچر گذاشتن برای مثلا یک بانک یا اداره 2نفر به زور میتونن ببرن بالا چه برسه خود معلول بخواد بره
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۹:۲۵ ۱۲ آذر ۱۴۰۰
بنام خداوند جان و خرد :
شهرداریها و اداره بازرسی اماکن و فرماندریها و استانداریها موظفند به همه اماکن اعلام کنند دستور دهند که یه راروی ایمن یه معبر ایمن برای معلولان ویلچر نشین عزیز بسازند در تمامی اماکن سطوح شهری و روستایی خصوصی و دولتی باید این امور بسیار مجدانه رسیدگی شود و رضایت بخش شود مثلا اگر بانکی یا اداره ایی یا اماکن تجاری خصوصی و دولتی راه ورود و خروجشان فقط پله است و روی جوی های آبی جلوی اماکنشان پل صاف نیست باید برای معلولان بسازند گر چه آن اماکن را اجاره کرده باشند باید تمامی پلهای هوایی عابر پیاده دارای آسانسر و پله برقی باشد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر خردمندانه .
آخرین اخبار