به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ساوارین میت بال و پنیر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد مورد نیاز
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
سیر له کرده ۱ حبه
پیاز رنده کرده ۱ عدد
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
کره و روغن به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
آب جوش یکسوم پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک یکدوم قاشق چایخوری
شیر ۱ پیمانه
پنیر موزارلا یه میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه از گوشت ۸ عدد کوفتهریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.
سپس رب گوجهفرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفتهها بپزد و سس غلیظ شود.
آن را کنار بگذارید.
اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگپودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد ۵ سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.
سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.
اینک در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.
سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/