در مطلب زیر می‌خواهیم شما را با طرز تهیه یک نوع کیک بدون تخم مرغ پرتقالی آشنا کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت کیک بدون تخم مرغ پرتقالی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

آرد: ۳/۴ لیوان فرانسوی
خامه صبحانه: ۱/۲ لیوان فرانسوی
شکر: ۱/۴ لیوان فرانسوی
کره ذوب شده: ۱/۲ لیوان فرانسوی
آب پرتقال: ۲ لیوان فرانسوی
پوست پرتقال رنده شده: ۱/۲ ق چ
وانیل: نوک ق چ
بیکینگ پودر: ۱ ق غ


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

مرحله اول؛ مواد خیس مایه کیک را آماده کنید.

در طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با آب پرتقال، فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. در یک ظرف آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط و ۳ بار الک کنید. در یک ظرف دیگر، شکر و وانیل را با روغن مایع یا کره ذوب شده مخلوط کنید تا یکدست و کرمی رنگ شود. خامه و آب پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و به هم بزنید.

مرحله دوم؛ مواد خشک را به مایه کیک اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودری را که الک کرده بودید در چند مرحله و به آرامی اضافه کنید و هر بار به هم بزنید تا مخلوط گلوله نشود. به مخلوط به دست آمده، پوست پرتقال رنده شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا در مایه کیک به صورت یکدست، پخش شود.

مرحله سوم؛ مایه کیک را در قالب بریزید.

قالب را در فر بگذارید و ۵۰ دقیقه صبر کنید تا کیک به خوبی بپزد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.