در گزارش زیر طرز تهیه کیک قهوه خیس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای درست کردن یک عصرانه دلپذیر و خوش عطر و طعم آماده‌اید؟ این عصرانه دلچسب و خوشمزه چیزی نیست جز کیک قهوه خیس! احتمالا در کافه‌ها و شیرینی فروشی‌ها کیک‌های خیس را امتحان کرده‌اید. کیک‌های خیس با بافت بسیار نرم و مرطوبی که دارند بسیار محبوب هستند و نسبت به کیک‌های معمولی لذیذترند. در این دستورالعمل می‌خواهیم طرز تهیه کیک قهوه را به شما آموزش دهیم. مواد لازم را تهیه کرده و دستورالعمل را مرحله به مرحله پیش ببرید. با همین دستورالعمل می‌توانید کیک‌های خیس با طعم‌های مختلفی آماده کنید. برای مثال کیک خیس وانیلی با مغز‌های مختلف و یا کیک خیس شکلاتی و میوه‌ای؛ در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک خوشمزه با طعم قهوه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه خیس

آرد ساده همه منظوره (الک شده) ۲۲۵ گرم یا یک فنجان
بیکینگ پودر دو قاشق چای خوری
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
کره پاستوریزه کاله (نرم شده) خرید آنلاین ۱۷۵ گرم یا سه‌چهارم فنجان
شکر معمولی ۲۰۰ گرم یا یک فنجان
شیر کامل پرچرب کاله خرید آنلاین دوسوم فنجان یا ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ بزرگ دو عدد
پودر قهوه چهار قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پیاز پلوی اردبیلی و املت فرانسوی تا مرغ وحشی خوشمزه و اصیل شمالی + تصاویر


طرز تهیه کیک قهوه خیس

قهوه یکی از نوشیدنی‌های محبوب در دنیا است که خواص بی‌شماری دارد و می‌توانید با استفاده از آن نوشیدنی‌های خوش‌طعمی مثل قهوه ترک، قهوه اسپرسو یا قهوه موکا تهیه کنید. اما جالب است بدانید از قهوه برای تهیه دسر‌های خوشمزه‌ای مانند مافین موکا، براونی قهوه یا کیک قهوه خیس این دستورالعمل نیز استفاده می‌شود. برای تهیه این کیک خیس شما ابتدا باید فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

قالبی که برای پخت کیک خیس در نظر گرفتید را چرب کرده و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس تمام مواد لازم را آماده کنید؛ یعنی پودر قهوه فوری را داخل آب حل کرده، آرد را الک کنید و نمک و بیکینگ پودر و سایر مواد خشک را با هم داخل یک کاسه مخلوط کنید.

داخل یک کاسه بزرگ کره پاستوریزه نرم شده را با مخلوط مواد خشک را ترکیب کنید تا بافت خمیر ایجاد شده و خمیر یکدستی به دست آورید. زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و با همزن دستی بزنید سپس به آرامی به خمیر داخل کاسه اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را اصلا یکباره به خمیر اضافه نکنید. کمی تخم مرغ بریزید و بعد از هم زدن مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت لزوم مقدار آرد بیشتری اضافه کنید، اما قبل از اضافه کردن حتما آرد را الک کنید.

این مرحله نوبت اضافه کردن مخلوط قهوه و شیر است. بعد از این که آن‌ها را اضافه کردید به کمک همزن ایستاده با سرعت پایین یا با همزن دستی مواد را خوب مخلوط کنید تا دانه‌های قهوه به تمام بافت خمیر برسند. خمیر کیک به دست آمده را داخل قالبی که چرب کردید، بریزید.

سپس به مدت یک ساعت خمیر را داخل فر قرار دهید. مراحل پایانی پخت به کمک یک چنگال یا خیس از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید. یعنی یک چنگال را داخل کیک بزنید، اگر خمیر به آن اصلا نچسبید یعنی کیک‌تان پخته شده است. کیک را فر بیرون بیاورید روی آن را با خامه یا آجیل تزئین کنید و سپس با یک فنجان چای گرم سرو کرده و لذت ببرید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.