به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، درادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت قهوه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه کیک برای ۱۰ نفر
پودر قند: یک دوم پیمانه
آرد: سه چهارم پیمانه
پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
شکر: دو سوم پیمانه
کره آب شده و خنک شده: ۳ قاشق غذاخوری
مواد داخل کیک:
خامه هم زده شده: یک و یک چهارم پیمانه
پودر فوری قهوه: یک قاشق مرباخوری
پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه سس:
شکلات خرد شده نیمه شیرین: ۱۱۲ گرم
پودر فوری قهوه: نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین: یک هشتم قاشق چای خوری.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
قالب مناسب رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی حوله تمیز آشپزخانه پودر قند بپاشید و کنار بگذارید.
آرد، یک چهارم پیمانه پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط کنید.
تخم مرغ را در کاسهای بزرگ با سرعت متوسط و بالا هم بزنید تا خوب مخلوط شود. در حالی که هم زدن را ادامه میدهید، شکر را کم کم اضافه کنید تا مواد غلیظ و لیمویی رنگ شود.
به آرامی مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. هر بار یک سوم مخلوط آرد را اضافه کنید و هر بار نیز مواد را هم بزنید.
یک پیمانه مواد کیک را جدا کنید و با ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده مخلوط کنید سپس به مواد اصلی برگردانید و هم بزنید.
مواد کیک را در قالب پهن کنید و به مدت ۹ تا ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
کیک را پس از پخت، بلافاصله از قالب دربیاورید و در حولهای که آماده کرده اید برگردانید، کاغذ روغنی را بکنید و بلافاصله با استفاده از حوله، آن را لوله کنید و بگذارید خنک شود. در صورت ترد شدن گوشهها میتوانید آنها را ببرید. *خامه و یک قاشق چای خوری قهوه فوری را مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. به آرام پودر قند و یک هشتم قاشق چای خوری پودر دارچین به آن اضافه کنید.
کیک را باز کنید، حوله را بردارید و داخل آن خامه بمالید سپس کیک را دوباره لوله کنید. کیک را در سینی مناسب قرار دهید و تا زمان سرو در یخچال بگذارید.
تمام مواد سس را با هم در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا آب شود.
پس از برش زدن رولت، در هر بشقاب کنار رولت سس بریزید.
منبع: سیمرغ
انتهای پیام/