به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همانطور که از اسم مرغ ژاپنی مشخص است، این یکی از غذاهای ژاپنی است. طعم ملسی دارد، اگر به طعم ملس علاقه دارید آن را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیهی مرغ ژاپنی:
ران مرغ ۵ عدد
آب ۱ فنجان
سرکه بالزامیک نصف فنجان
سس سویا یک سوم فنجان
شکر ۲ و نیم قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
* فلفل تند کوچک ۱ عدد
* دانههای فلفل خارج شود.
بیشتر بخوانید:
طرزتهیه مرغ ژاپنی:
همه مواد را داخل قابلمهای بریزید، مرغها را داخل آن قرار بدهید و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه بدهید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید شعله را ملایم کنید و حدود ۳۰ دقیقه بگذارید تا آرام بجوشد و مرغها بپزند.
هرگونه کفی که روی آن میآید را بردارید. سپس حرارت را زیاد کنید، مرغها را مرتباً در مایع بچرخانید تا اطراف آنها به صورت یکسان بپزند و مایع به سس چسبنده تبدیل شود.
مرغها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با قاشق از سس آن بریزید، میتوانید سیر و فلفلهای داخل سس را هنگام سرو روی مرغ نریزید.
روی آنها را با مقداری کنجد و فلفل خرد شده و یا پیازچهی خرد شده بریزید.
نکاتی برای تهیهی مرغ ژاپنی:
• دقت کنید این یک سس است تا یک لعاب، بنابراین نباید مقدار زیادی از آن داشته باشید.
• پوست روی ران را جدا نکنید. (پوست برای عطر و طعم مهم است، و خوردن آن بسیار خوشمزه است!)
• این غذای خوشمزه را میتوانید با برنج میل کنید.
• این غذا نیازی به سرخ شدن ندارد.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/