در گزارش زیر طرز تهیه ماهی شکم‌پر را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی شکم‌پر یکی از غذا‌هایی است که لذت آن به خوردن با جمع‌های دوستانه و فامیلی است. غذایی نه چندان سخت که تنها کافی است با هیجان مشغول درست‌کردنش شویم.

مواد لازم برای تهیه ماهی شکم پر:

ماهی سفید یا هر ماهی دلخواه: ۱ عدد
پیاز خرد شده: ۱ لیوان
گشنیز خرد شده: ۱ لیوان
سیر تازه خرد شده: نصف لیوان
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
گردو: ۱۰ عدد
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
آب‌لیموی تازه: ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران: به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت ماهی شکم پر:

۱. بیرون و داخل ماهی را با آب لیموی تازه، فلفل، نمک، روغن، زردچوبه و زعفران آغشته کنید و در یحچال بگذارید تا طعم‌دار شود.

۲. پیازداغ درست کنید و در حین سرخ شدن سیر و گردو و رب انار را به آن اضافه کنید.

۳. سپس سبزی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۴. تمام این مواد را داخل شکم ماهی کرده و پر کنید.

۵. برای جلوگیری از بیرون ریختن مواد از شکم ماهی می‌توانید ماهی را با نخ بخیه کنید.

۶. روی ماهی را هم به صورت اریب چند برش سطحی بدهید تا کامل پخته شود.

۷. سپس ماهی را در یک ظرف که با روغن چرب شده بگذارید و با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر قرار دهید. روی ماهی را هم با کره بپوشانید.

۸. ۴۰ دقیقه زمان کافی است تا ماهی آماده شود.

۹. می‌توانید اطراف ماهی سیب‌زمینی و هویج و کرفس هم بگذارید تا بوی ماهی به صورت کامل گرفته شود.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۶ ۲۷ دی ۱۳۹۹
ما که پول نداریم ماهی بخریم چه بر سد به گردو .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۶ ۲۶ دی ۱۳۹۹
پول نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۲۶ دی ۱۳۹۹
واقعآ دل آدم به داد میاد ازاین همه گرونی که یه ماهی هم شده برامون به غذای لاکچری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۱ ۲۶ دی ۱۳۹۹
ما وسقمان به خرید این جور غذاها نمی رسد چیز های ارزان .خود تنها ده عدد گردو احتیاج به گرفتن وام دارد تا ماهی وو.