در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه پتاژ قارچ خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پتاژ قارچ نوعی سوپ فرانسوی محبوب است که به‌دلیل بافت نرمش طرفداران زیادی دارد. در این سوپ همه مواد کاملا باهم میکس شده و شکل حریره به‌ خود می‌گیرد.

تاریخچه تهیه این سوپ به قرون وسطی در فرانسه می‌رسد و رفته رفته وارد کشور‌های دیگر شد، این سوپ معمولا به‌عنوان یک پیش غذا سرو می‌شد.

مواد لازم:

- روغن زیتون سه تا چهارم قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر سه حبه
- قارچ ۶۰۰ گرم
- نمک دانه درشت به مقدار لازم
- پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چای‌خوری
- آب یک لیتر
- خامه ۱۰۰ گرم
- جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیه‌ای یک قاشق غذاخوری سرپر
- جوز هندی یک دوم قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی به مقدار لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

- یک قابلمه عمیق و مناسب را انتخاب کرده، روی شعله قرار دهید و تکه‌های خرد شده پیاز و سیر را به همراه روغن زیتون داخل آن بریزید. به مدت ۱۰ دقیقه تفت بدهید تا مواد کاملا نرم و شیشه‌ای شوند.

- قارچ‌ها تمیز کنید و سپس برش دهید، حالا آن‌ها را با نمک، جعفری و فلفل به قابمله اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه با یکدیگر سرخ کنید.

- در این مرحله از پخت پتاژ قارچ، آب، خامه، مخمر و جوز هندی را به مواد روی گاز اضافه کنید. شعله را بسیار کم کنید و در قابلمه را ببندید، اجازه دهید که مواد به مدت ۴۵ دقیقه خیلی ریز جوش بخورند.

- وقتی همه مواد به غلظت کافی رسیدند، آن‌ها را با گوشت‌کوب برقی ترکیب کنید تا پتاژی صاف و یکدست داشته باشید. در نهایت به میزان دلخواه‌تان پودر فلفل چیلی روی پتاژ بریزید، سپس با چند قطره آب‌لیمو تازگی را به غذا اضافه کنید و حالا می‌توانید آن را سرو کنید.

نکات لازم در تهیه پتاژ قارچ خامه‌ای و مجلسی

- اگر رژیمی گیاهی ندارید می‌توانید به‌جای آب از آب‌گوشت یا مرغ استفاده کنید.

- عصاره فشرده و آماده گوشت، مرغ و سبزیجات می‌تواند پتاژ شما را خوش‌طعم‌تر کند.

- در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمسان به دستور اضافه کنید.

- طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی و سوپ هویج خامه‌ای را هم بخوانید و حتما آن‌ها را هم امتحان کنید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.