عوارض صادرات پیاز به ۱۰ درصد کاهش یافت

براساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز از ۴۰ به ۱۰ درصد کاهش یافت.

چندی پیش وزارت جهاد کشاورزی با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه‌فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل‌بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان، در جهت پایداری تولید و صادرات محصولات ذکر شده عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد تغییر یافت.

 بر اساس بخشنامه جدید گمرک ایران، عوارض صادراتی پیاز مجدد کاهش یافته و از ۴۰ به ۱۰ درصد قیمت پایه صادراتی(طبق تعرفه اعلامی) از تاریخ پنجم بهمن ماه تا پایان سال‌ کاهش یافت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار