طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در قم آغاز شد

مدیرکل دامپزشکی قم گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان و عید نوروز در استان آغاز شد.

سید مهدی سرکشیک با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته با اداره‌های تابعه برای اجرای دقیق این طرح، گفت: طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی که تا تاریخ ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

مدیرکل دامپزشکی قم عنوان کرد: در راستای اجرای این طرح همه مراکز تهیه، تولید، ذخیره و عرضه فرآورده‌های خام دامی از جمله کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، مراکز بسته‌بندی مرغ، گوشت و تخم‌مرغ، فروشگاه‌ها و مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراکز طبخ غذا شامل رستوران‌ها، کبابی‌ها، مراکز اقامتی و هتل‌ها به‌صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسان دامپزشکی قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: برای اجرای این طرح ۱۵ اکیپ ثابت و سیار برای روز‌های غیرتعطیل و هفت اکیپ ثابت و سیار برای روز‌های تعطیل در سطح استان از جمله شهرستان‌های قم، کهک و جعفرآباد از ساعت هشت صبح تا ۲۰ شب در دو شیفت کاری ساماندهی شده‌است.

سرکشیک با اشاره به اینکه واحد‌های تحت نظارت باید رعایت نکات بهداشتی ابلاغی از سوی اداره کل دامپزشکی استان قم را جدی بگیرند، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده تخلف با شماره‌های ۱۵۱۲ و ۰۲۵-۳۵۱۲۳۴۵۶ تماس حاصل نمایند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار