رونمایی از ۷ دستگاه دیزل ژنراتور در خراسان جنوبی

در رزمایش تخصصی پدافند شیمیایی از ۷ دستگاه دیزل ژنراتور برای تآمین آب پایدار در خراسان جنوبی رونمایی شد.

امامی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی در زرمایش تخصصی پدافند شیمیایی گفت: پدافند غیر عامل شامل اقداماتی است که نیاز به جنگ افزار ندارد و بازدارندگی را ایجاد می‌کند تا در مواقع بحران خدمات آب و فاضلاب پایدار باشد و در این خصوص نقاط ضعف شناسایی شده است.

او افزود: مطالعات پدافند غیرعامل در ۵ شهر استان انجام شده و در بقیه شهر‌ها نیز در حال انجام است همچنین تدوین سند جامع تآمین آب در شرایط اضطراری در استان نیز اجرایی شده است.

امامی بیان کرد: با توجه گستردگی شبکه‌های آب و فاضلاب یکی از موضوعات پدافند عامل در این حوزه نشت گاز کلر است که بایستی آمادگی لازم برای مهار خطرات ناشی از نشت را داشته باشیم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی تصریح کرد: در بحث پدافند انرژی و با توجه به قطعی برق در کشور امسال ۲ مگاوات در قالب ۷ دیزل ژنراتور برای استفاده در شهرستان‌های خوسف، بیرجند، سربیشه، زیرکوه، قاین و طبس تهیه شده تا در مواقع قطع برق بتوان از آن برای تامین آب پایدار استفاده کرد.

او ادامه داد: ۱۲۰ هزار متر مکعب مخزن ذخیره آب در استان داریم که از ۲ سال گذشته ۳۰ هزار متر مکعب مخزن نیز در دست ساخت است که از این میزان تاکنون ۹ هزار متر مکعب به بهره برداری رسیده است.

امامی اظهار کرد: در ۲ سال گذشته بعد از ادغام شرکت‌های آب و فاضلاب اقدامات اساسی در بخش ناوگان آبرسانی سیار انجام شده که در این زمینه ۷ تانکر جدید خریداری شده و تعداد تانکر‌های این مجموعه به ۲۹ ناوگان افزایش پیدا کرده است، ۲ دستگاه تانکر جدید نیز خریداری شده که به زودی به ناوگان آبرسانی اضافه خواهد شد.

او تصریح کرد: عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی عنوان کرد: سامانه تله متری نیز با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان در حال تکمیل است و در ۹۰۰ روستای استان عملیاتی شده است.

امامی گفت: همچنین با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری هوشمند سازی تآسیسات آب شرب، عملیاتی و آماده افتتاح است که در پایدار سازی آب و کاهش هزینه‌های نیروی انسانی نقش مهمی دارد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی ادامه داد: در حوزه پدافند غیر عامل تاکنون ۲۰ میلیارد تومان در زمینه خرید تجهیزاتی نظیر واتر جت، بیل مکانیکی، لجن کش و جرثقیل هزینه شده است.

او بیان کرد: در شهر‌های مرزی درح، آویز، شوسف، حاجی آباد و گزیک تآمین آب از ۲ نقطه انجام می‌شود تا در مواقع بحران آب مورد نیاز این شهر‌ها قطع نشود.

خزایی نژاد مدیر کل پدافند غیر عامل استانداری خراسان جنوبی در پایان این رزمایش گفت: شرکت آب و فاضلاب استان از دستگاه‌های پای کار در حوزه مطالعات پدافند غیر عامل زیرساخت هایشان برای رفع تهدیدات احتمالی است.

او افزود: در بازدیدی که از تجهیزات و زیرساخت‌های پدافند غیر عامل این شرکت صورت گرفته بود نواقص موجود مرتفع شد، اما همچنان نواقصی در این زمینه وجود دارد که بایستی با تآمین اعتبار رف شود.

او ضمن تشکر از شهرداری بیرجند ادامه داد: مطالعات طرح جامع شهر بیرجند انجام و تهیه شده که باید برای رفع نقاط آسیب پذیر برنامه ریزی و تامین اعتبار شود.

این رزمایش با همکاری سازمان آتش نشانی، خدمات ایمنی شهرداری بیرجند و شرکت آب و فاضلاب استان برگزار شد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.