تولید گوشت سفید مرغ در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از جوجه‌ریزی بیش از ۲ میلیون قطعه و تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت سفید شش ماه نخست امسال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، احمد صادقی گفت: در حال حاضر بیش از ۶۲ واحد مرغداری در شهرستان محمودآباد فعالیت می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: مرغداران این شهرستان شش ماه نخست امسال ۲ میلیون و ۴۳ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه ریزی کردند که ۴ هزار و ۸۷ تن گوشت سفید با ارزش اقتصادی ۲۶ میلیارد و ۶۵۶ میلیون تومان تولید و روانه بازار شد.

احمد صادقی برگشت سریع سرمایه، سهولت تغذیه طیور، سرعت رشد، قابلیت هضم و جذب آسان برای انسان و بازده بیشتر نسبت به گوشت گاو و گوسفند از دیگر مزایای پرورش طیور اعلام کرد.

انتهای پیام/ع

تولید بیش از ۴ هزار تن گوشت سفید مرغ در محمودآباد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار