افزایش تولید برنج در بابل

تولید محصول برنج امسال در شالیزار‌های شهرستان بابل با پایان برداشت برنج ۱۰ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، سید احمد طاهری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: از ۴۵ هزار و ۷۹۸ هکتار سطح شالیزاری این شهرستان، ۳۳ هزار و ۷۵۴ هکتار به ارقام محلی و ۱۲ هزار و ۴۴ هکتار به ارقام پرمحصول اختصاص دارد.

وی افزود: سطح زیرکشت برنج امسال در شهرستان بابل نسبت به سال گذشته ۳۵۴ هکتار افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت : یکی از بهترین راهکار‌های کاهش ضایعات برنج، نوسازی و تبدیل کارخانه‌های شالیکوبی سنتی به شالیکوبی مدرن با پرداخت تسهیلات به متقاضیان است.

طاهری افزود: ظرفیت ۱۰۰ شالیکوبی نوسازی شده و مدرن این شهرستان ۲۵۰ هزار تن و ظرفیت ۱۱۰ شالیکوبی سنتی ۱۰۸ هزار تن است.

وی گفت:۵۴ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال اعتبارات طرح‌های تملک دارایی سرمایه ای، متوازن استانی، ۳ درصد نفت و متوازن متمرکز در کمیته برنامه ریزی شهرستان بابل تصویب شد.

طاهری افزود: در بخش تولیدات دامی، شیر، گوشت قرمز، عسل و جوجه یک‎روزه این شهرستان رتبه نخست و تولید گوشت سفید رتبه دوم را در استان به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/آ

استقبال شالیکاران از کشت برنج  

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار