کرمانشاه ؛

آموزش خبازان، اولین قدم در جهت بهبود کیفیت نان

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: به طور روزانه عملکرد نانوایی ها توسط کارشناسان و بازرسان سازمان و اتحادیه رصد می شود .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ حقیقی با اشاره به نظارت مستمر بر عملکرد خبازان سطح شهر گفت: به طور روزانه عملکرد نانوایی ها توسط کارشناسان و بازرسان سازمان و اتحادیه رصد می شود و تأکید ما بیشتر بر ارتقای کیفیت نان استان است .

رییس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در ادامه به تفاهم نامه سازمان با اداره کل فنی و حرفه ای اشاره کرد و افزود : در این تفاهم نامه آموزش خبازان و افرادی که در این صنف مشغول فعالیت هستند در اولویت بوده و آموزش خبازان، اولین گام در جهت بهبود کیفیت نان استان است .

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.