کرمانشاه؛

اولین فرآورده قارچ خوراکی علامت استاندارد گرفت

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه، از صدور اولین پروانه کاربرد علامت استاندارد فرآورده قارچ خوراکی در استان کرمانشاه خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ محمودرضا نیازی گفت: پس از انجام بازرسی‌های فنی و ادواری و همچنین نمونه‌برداری از فرآورده قارچ خوراکی پرورشی یک واحد تولیدی و در جهت تشویق سایر واحدهای تحت پوشش مشمول به تولید کالا با معیارهای استاندارد، به این واحد اجازه داده شد در صورت تداوم انطباق با استانداردهای ملی به مدت سه سال از علامت استاندارد بر روی كالای خود استفاده كند.

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه افزود: استاندارد ملی ایران به شماره 16597 ویژگی‌ها و روش‌های آزمون فرآورده قارچ خوراکی بسته بندی شده را مشخص کرده و از سوی اداره کل استاندارد استان برای هر تولیدکننده که بتواند این فرآورده را مطابق با ویژگی‌های استاندارد فوق‌الذکر تولید نماید، پروانه کاربرد علامت استاندارد صادر خواهد شد.

نیازی با اشاره به اهمیت غذایی قارچ خوراکی، گفت: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که می‌تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به چربی خون و دیابت جای گیرد، زیرا فاقد چربی و کلسترول بوده و همچنین مقدار کمی هیدرات‌کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین نیز در سطح خوبی قرار دارد، لذا مصرف آن می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذاهای پرکالری باشد.

مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه در پایان با تاکید بر اینکه حمایت از تولیدکنندگان داخلی نیروی محرکه اقتصاد کشور است، گفت: تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، ایجاد اشتغال، تولید و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی یکی از اولویت‌های اداره کل استاندارد استان کرمانشاه بوده که در همین راستا و در جهت ایجاد اشتغال پایدار در واحدهای تولیدی و خدماتی استان در سال جاری 27 پروانه کاربرد علامت استاندارد در این اداره کل صادر و همچنین 55 پروانه کاربرد علامت استاندارد برای فرآورده‌های واحدهای تولیدی و خدماتی استان نیز تمدید شده است.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار