اصفهان؛

آغاز به کار پلیس افتخاری ترافیک در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: پلیس انتظامی استان با به‌کارگیری 300 هزار همیار پلیس و 50 نفر پلیس افتخاری به رفع معضلات ترافیکی می‌پردازد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سردار عبدالرضا آقاخانی دیشب در آئین آغاز به کار «پلیس افتخاری ترافیک» و اجرای طرح «گذرگاه ایمن عابر پیاده» اظهار کرد: امشب شاهد یکی دیگر از گام‌های فرهنگی در استان اصفهان و در کشور هستیم، اجرای پلیس افتخاری ترافیک را امشب در استان همیشه‌ سرفراز کشور یعنی اصفهان را کلید می‌زنیم.

وی افزود: اصفهان همواره در فرهنگ پیش‌قدم بوده و در توسعه فرهنگ ترافیک نیز پیش‌قدم است که این نشات گرفته از یک فرهنگ دوست داشتنی، یک اتاق فکر روشن و واضح است که این اتاق فکر متشکل از نیروهای خدوم شهرداری اصفهان، پلیس نیروی انتظامی استان اصفهان، معاونت و رئیس پلیس راهور است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: امروز باید توجه به قوانین و مقررات ترافیک، آموزش ترافیک و رانندگی برای همگان الزامی باشد چراکه هر فرد چه به صورت پیاده و چه به صورت سواره در حقیقت خود یک عنصر ترافیک است، این نکته را نباید فراموش کرد که هر کسی در رانندگی یک الگو برای سایر کاربران ترافیک است.

وی با اشاره به نحوه رانندگی شهروندان و تاثیر آن بر کل جامعه تصریح کرد: رانندگی صحیح می‌تواند بر رفتار و نحوه رانندگی سایر کاربران ترافیک تاثیرگذار باشد چراکه یکی از پایه‌های اصلی اجتماع متمدن امروزی نظم و قانون‌مداری است، در شهری که پیاده‌ها در سواره‌رو حرکت می‌کنند و وسایل نقلیه خود را در پیاده‌رو پارک می‌کنند و بخشی از موتورسواران و دوچرخه‌سواران وسایل نقلیه خود را در پیاده‌رو پارک می‌کنند، در آن شهر دیگر نظم و انضباط اجتماعی به چشم نمی‌خورد که این موضوع نشان‌دهنده سطح پیشرفت تمدن شهرنشینی آن جامعه است.

سردار آقاخانی ادامه داد: براساس مطالعات انجام شده مشخص شده که مشکلات حمل و نقل شهری و معضل ترافیک علت‌های مختلفی دارد که یکی از عوامل اصلی آن عدم رعایت قوانین، بی‌توجهی به جامعه شهرنشین و رانندگان ترافیک به قانون، عدم اجرای مقررات و احترام به سایر افراد در رانندگی است.

وی تاکید کرد: باید نگرش و فرهنگ رانندگی خود و رفتار ترافیکی سایر شهروندان را تغییر داد و اصلاح کرد که این امر میسر نخواهد شد مگر آن که هر فرد خود پلیس خود باشد، در حوزه ترافیک مشارکت عمومی چند متغیر وجود دارد و به هر میزان مشارکت عمومی بالا رود در مقابل اجرای قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، انضباط ترافیکی، کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت، افزایش بهره‌وری و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی افزایش می‌یابد که همه این اقدامات باعث می‌شود تا به نقطه هدف یعنی «هوای اصفهان را داریم» برسیم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان عنوان داشت: امروز در شهر اصفهان با توجه به معضلات ترافیکی، پلیس را بر آن داشته تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های پویش مردمی ترافیک شهر اصفهان و همچنین استفاده از 300 نفر بازرس نامحسوس و کنترل ترافیک، 300 هزار نفر همیار پلیس و به کارگیری 50 نفر پلیس افتخاری بتواند به معضلات ترافیکی بپردازد.

وی بیان کرد: هدف از تشکیل پلیس افتخاری ترافیک بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در راستای تذکر به رانندگان و عابران بی‌توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی است، احیای روحیه امر به معروف و نهی از منکر در زمینه قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، آموزش شهروندان و کاربران ترافیک، توسعه آگاهی و تغییرات در ویژگی‌های شخصیت افراد چراکه آموزش کارآمد سبب افزایش آگاهی مردم، کنار آمدن پذیرش واقعیت‌های زندگی از جمله ترافیک است.

سردار آقاخانی یادآور شد: پلیس انتظامی استان اصفهان، افتخار دارد که در سال 94 با به کارگیری همین عناصری که اجتماع پلیس را تشکیل خواهند داد نسبت به کاهش تصادفات خاصه تصادفات فوتی درون و بیرون شهر گام‌های موثری بردارد و پلیس‌ افتخاری هم نمونه آن است.

وی متذکر شد: حاصل رصد کار پلیس در امور ترافیکی سال 95 بالغ بر یک میلیون و 200 هزار شاخص کار در به کارگیری پلیس‌های افتخاری، یعنی جمع نسل جوان در به کارگیری و استفاده بهینه در امور ترافیکی است، شهرداری اصفهان که قدم‌های مثمرثمری برداشته و در همه زمینه‌ها خاصه انتظام‌بخشی شهر اصفهان تعامل خوبی با پلیس دارد و این نوید را خواهم داد که در گام‌های آینده محکم‌تر از شروع کار بتوانیم به یک انسجام خاصی در امور ترافیکی، آموزش و ارتقای فرهنگ ترافیکی در جمع همه مردم اصفهان داشته باشیم.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.