طعم دهنده پاپ کورن باعث آلزایمر می شود

طعم دهنده diacetyl موجود در پاپ کورن و دیگر مواد فست فودی موجب آلزایمر و مسمومیت می شود.

به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از upi یافته ی جدید دانشمندان در دانشگاه مینه سوتا Minnesota نشان داد diacetyl موجود در پاپ کورن باعث افزایش اثرات مخرب پروتئین مغزی که مرتبط با آلزایمر است می شود.

Diacetyl یک ماده طعم دهنده در پاپ کورن است. آزمایش ها نشان داد این ماده طعم دهنده سطح تجمع بتا آمیلوئید را که یک شاخص تعیین کننده در بیماری آلزایمر است را افزایش می دهد.

همچنین این ماده طعم دهنده در دیگر محصولات مانند غذاهای فست فود و اسنک ها، مارگارین، آب نبات و غذاهای حیوانات خانگی استفاده می شود. رابرت وینس Robert از
مرکز طراحی مواد دارویی اعلام کرد: این پژوهش احتمال افزایش مسمومیت با diacetyl را به علت استفاده طولانی مدت تایید می کند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار