سنندج/

پیشگیری از آلزایمر با مصرف انگور قرمز

ترکیب موجود در انگور قرمز با علائم بیماری آلزامیر مبارزه کرده و از شدت آن به میزان بسیار بالای می کاهد

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، کارشناس تغذیه گفت: ترکیب طبیعی موسوم به رزوراترول موجود در انگور قرمز، گوجه و بادام نقش زیادی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر دارد.
امینی گفت: این ترکیب برای مقابله و پیشگیری از ابتلا به بیماری دیابتی و قلبی موثر است و از سرطانی شدن سلول های بدن پیشگیری می کند و جلوی انتقال و پخش سلول هایی را که سرطانی شده اند را می گیرد./س
برچسب ها: انگور ، آلزایمر ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.