منابع محلی در نوار غزه از استفاده گسترده رژیم صهیونیستی از پهپاد‌های انتحاری حاوی مواد آتش‌زا در حملات اخیر خبر می‌دهند؛ فناوری مرگباری که با هدف قتل جمعی و ایجاد سوختگی‌های شدید در میان غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان و زنان، به‌کار گرفته می‌شود.

باشکاه خبرنگاران جوان - در یکی از تازه‌ترین حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، پهپاد‌های انتحاری مجهز به مواد آتش‌زا و باتری‌های لیتیومی، مرکز اسکان آوارگان در مدرسه «یافا» در محله التفاح شرق شهر غزه را هدف قرار دادند. این حمله مرگبار منجر به شهادت ۱۰ تن شد که در میان آنها یک خانواده ۶ نفره شامل چهار کودک و پدر و مادرشان نیز به چشم می‌خورد.

روزنامه الاخبار در گزارشی در این باره نوشت: طبق گزارش‌های میدانی، این پهپاد‌ها با سقوط مستقیم بر اهداف تعیین‌شده، آتش‌سوزی‌هایی گسترده ایجاد می‌کنند که فرصت فرار را از ساکنان می‌گیرند.

یکی از نزدیکان خانواده شهید در گفت‌و‌گو با روزنامه «الأخبار» گفت: «مادر خانواده، آلاء، وقتی از خواب بیدار شد، شعله‌های آتش همه‌جا را فرا گرفته بود. او چهار کودک خود را در آغوش گرفت و در کنار همسرش سوخت.»

محمود بصل، سخنگوی سازمان دفاع شهری غزه نیز تأیید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های اخیر تمرکز خود را بر استفاده از این نوع سلاح‌ها گذاشته است.

او گفت: هیچ‌کس از میان ساکنان خانه یا چادر هدف‌گرفته‌شده با این پهپاد‌ها زنده نمی‌ماند. شدت سوختگی‌ها بسیار بالاست و بسیاری از مجروحان با سوختگی درجه سه و قطع اندام مواجه هستند.

الاخبار در ادامه نوشت: براساس مشاهدات میدانی، استفاده از این پهپاد‌ها تاکنون در دست‌کم ۱۲ مورد ثبت شده است که همگی با تلفات سنگین و ویرانی کامل محل هدف همراه بوده‌اند. تحلیلگران هشدار می‌دهند که به‌کارگیری چنین سلاح‌هایی علیه غیرنظامیان مصداق آشکار جنایت جنگی و تلاش سازمان‌یافته برای نابودی جمعی است.

منبع: ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار