
باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا بالاور - احسان کاوه دبیر سومین جشنواره رسانهای صبح بیان کرد: مهلت ارسال آثار به جشنواره تا ۱۷ بهمن ماه بود و زمان ارسال را تا ۱۵ اسفند ماه تمدید کردیم. حال حاضر کار داوری در ۱۳ کمیته آغاز شده است و از میان ۴ هزار و ۶۰ اثری که به دست ما رسیده است، هیات انتخاب داوریهای خود را انجام دادهاند.
وی ادامه داد: جشنواره رسانهای صبح یک بخش اصلی دارد که موضوع اصلی آن رسانه و نظم نوین جهانی است و با تاکید بر هویتهای محلی، منطقهای، معنویت گرایی و اصالت خانواده است. همچنین در کنار این موارد به دلیل دههها ظلم به مردم فلسطین، برنامه ریزیای که در معاونت برون مرزی رسانه ملی داشتیم این بود که فلسطین را به عنوان موضوع محوری جشنواره قرار دهیم.
وی افزود: در جشنوارهای که دوره اول آن قبل از طوفان الاقصی بود به فلسطین به عنوان یک بخش ویژه توجه شد و ما خیلی ویژهتر به آن میپردازیم. در دوره اول جایزه ویژه فلسطین داشتیم و در این دوره بخش فلسطین را داریم. از تعداد آثار ارسال شده ۵۳۳ اثر به بخش فلسطین اختصاص دارد.
احسان کاوه درباره زبان آثار ارسال شده عنوان کرد: ما به جز ایران از ۳۹ کشور دیگر اثر داریم. از هلند، مصر، افغانستان، پاکستان، لبنان، قطر، سوریه، آلمان و دیگر کشورها دریافت اثر داشتیم. باتوجه به ارزشی که برای هویتهای بومی و محلی قائل هستیم و معتقد هستیم نظم نوین جهانی بر پایه احترام به این ارزشها شکل میگیرد، خداراشکر پیام تا حدودی نزد مخاطبین شنیده شده است و آثار رنگارنگی جدی دارد.
وی عنوان کرد: در این دوره از جشنواره مهمانهای ویژهای داریم و در مجموع ۴۰ مهمان برای جشنواره داریم. در بین این افراد فیلمساز، مستندساز، روزنامه نگار، استاد دانشگاه، فعال اجتماعی و دیگر افراد در حضور دارند و همه در خدمت این جریان هستند.
دبیر سومین جشنواره رسانهای صبح بیان کرد: در این دوره از جشنواره ما پنج نشست با موضوعات تحول غرب آسیا، شبکههای اجتماعی و نقش آنها در نظم نوین جهانی، شناخت و ساز و کار سیاسی غرب، روایت نسل کشی در میدان را خواهیم داشت. در کنار این موارد ما ۹ کارگاه خواهیم داشت که مخاطبین اطلاعات آن را میتوانند از سایت جشنواره مشاهده کنند.