
باشگاه خبرنگاران جوان؛ رضوان پاک منش - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان در بازدیداز محل واحد تولید میوه خشک واقع در شهرستان دلفان با اشاره به اهمیت فرآوری محصولات باغی و تولید میوه خشک در افزایش ارزش افزوده محصول، اظهار کرد: ظرفیت فرآوری تولیدات باغی (تولید مربا، میوه خشک، پوره، آبمیوه و ...) بالغ بر ۲۸ هزار و ۵۰۰ تن میباشد که میتواند بخشی از تولیدات باغی استان نظیر سیب، انار، انجیر، زردآلو، هلو، آلبالو و گیلاس را فرآوری و به محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر تبدیل کرده و به بازرهای داخلی و خارجی روانه سازد.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان به همراه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دلفان و کارشناسان صنایع تبدیلی ضمن بازدید از مراحل تولید و بسته بندی میوه خشک، یکی از چالشهای مهم در صادرات میوه خشک را شکل و کیفیت بسته بندی اعلام کردند.
وی ابراز داشت: برای صادرات میوه خشک در درجه اول اخذ مجوزهای لازم از مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان الزامی و در ادامه نیاز به تهیه تجهیزات مخصوصی از جمله وان شستشو، اسلایسر، خشککن، پوستگیر، هستهگیر و دستگاه بسته بندی و تعریف لوگوی مناسب برای وارد شدن به بازارهای داخلی و بینالمللی است.