هم‌تیمی و دوست نزدیک محمد صلاح، تمدید قرارداد این بازیکن با لیورپول را خبری خوشحال‌کننده برای همه اعضای تیم توصیف کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - با اعلام باشگاه لیورپول، محمد صلاح، ستاره ۳۲ ساله مصری، قرارداد خود را تا ژوئن ۲۰۲۷ با این باشگاه تمدید کرد. مهاجم لیورپول با ۱۸۴ گل در لیگ برتر، همراه با سرخیو آگوئرو در رده پنجم برترین گلزنان تاریخ این لیگ قرار دارد و از تیری آنری (۱۷۵ گل) و فرانک لمپارد (۱۷۷ گل) پیشی گرفته است. ستاره مصری با زدن سه گل دیگر به رکورد اندی کول خواهد رسید.

اندی رابرتسون به عنوان اولین بازیکن لیورپول از تمدید قرارداد محمد صلاح ابراز خوشحالی کرد و گفت: خیلی خوشحالم. او چهره مهمی در رختکن است و کلید موفقیت تیم در این فصل و فصول گذشته بوده است. این قرارداد جدید برای همه در باشگاه خبر خوبی است. فکر می‌کنم همه از این خبر خوشحال خواهند شد. 

به گزارش دیلی میرر، محمد صلاح در حال حاضر در رده سوم فهرست بهترین گلزنان تاریخ لیورپول قرار دارد و امیدوار است بتواند رکورد گلزنی‌اش را در دو سال آینده بیش‌تر نیز بکند. رابرتسون در بخش بعدی صحبت‌هایش افزود: اهمیت او در تیم بر کسی پوشیده نیست. او رهبر تیم ما است و بیش‌ترین گل و پاس گل را به ثبت رسانده است. به خصوص در این فصل، او خلاق‌ترین بازیکن زمین است و همیشه سطح بالایی را حفظ کرده است.

صلاح تابستان ۲۰۱۷ از رم به لیورپول پیوست و ۲۴۳ گل برای این تیم در تمام رقابت‌ها به ثمر رسانده و آقای گل لیگ برتر انگلیس است. 

لیورپول با پیروزی مقابل وستهم در دیدار یک‌شنبه، گام دیگری به سمت قهرمانی در لیگ برتر بر خواهد داشت. قرمز‌های بندر آنفیلد در دیدار قبلی برابر فولام شکست خوردند و حالا امیدوارند با کسب ۳ امتیاز حاشیه امنیت خوبی در صدر پیدا کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار