ستاره مصری به صورت رسمی قراردادش را با لیورپول تمدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - «محمد صلاح تا سال ۲۰۲۷ با لیورپول تمدید کرد»، این گزارش امروز (جمعه) باشگاه انگلیسی از پایان یک سال کشمکش است.

 صلاح در این فصل در ۴۵ بازی موفق شده ۳۲ گل بزند و ۲۲ پاس گل بدهد تا بهترین فصل فوتبالی‌اش را تجربه کند.

ستاره مصری از سال ۲۰۱۷ برای لک لک‌ها بازی می‌کند و در این مدت موفق شده در ۴۰۰ بازی ۲۴۳ گل و ۱۱۱ پاس گل به ثبت برساند. صلاح در مدت یک سال گذشته چندین بار با باشگاه انگلیسی مذاکره کرده بود ولی به نتیجه نرسیده بود.

صندوق سرمایه‌گذاری سعودی با پیشنهادی ۲۰۰ میلیون یورویی به سراغ لیورپول رفت ولی در نهایت پاسخ مثبتی از باشگاه انگلیسی نگرفت.

بر اساس گزارش الکوره، سعودی‌ها منتظر پایان قرارداد صلاح در پایان فصل و جذب این ستاره با دستمزد سالیانه ۱۰۰ میلیون یورو بودند ولی این رویا با تمدید قراردادش نابود شد.

منبع: فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار