اتحادیه اروپا از طرح خود برای سرمایه‌گذاری چندین میلیارد دلاری در ۱۳ کارخانه هوش مصنوعی خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - اتحادیه اروپا می‌گوید برای رقابت با آمریکا و چین، یک برنامه ۲۰ میلیارد یورویی ایجاد کرده تا بتواند نسل بعدی مدل‌های هوش مصنوعی را توسعه دهد. 

طبق این برنامه، اروپا قرار است ۱۳ سایت هوش مصنوعی تولید کند که در آن ابر رایانه‌ها نگه‌داری می‌شوند. محققان می‌توانند در چنین مکان‌هایی مدل‌های هوش مصنوعی جدید را توسعه داده و آزمایش کنند. 

هنا ویرکونن، نایب رئیس کمیسیون اروپا می‌گوید که «مسابقه جهانی برای هوش مصنوعی هنوز به پایان نرسیده است» و این قاره قصد دارد به «قاره هوش مصنوعی» تبدیل شود. 

این اتحادیه در تلاش است تا در آینده از چین و آمریکا پیشی بگیرد. گزارش‌ها حاکی از آن است که آمریکا و چین در سال گذشته میلادی به ترتیب ۴۰ و ۱۵ مدل هوش مصنوعی قابل توجه و تاثیرگذار تولید کردند. در همین حال، گزارش‌ها نشان می‌دهد که از مجموع ۲۷ کشور اتحادیه اروپا، هیچ یک در بین ۵ کشور برتر تولید مدل‌های هوش مصنوعی قرار نگرفته است. 

با این حال، گفته می‌شود که سایت‌های هوش مصنوعی به دلیل استفاده از ابر رایانه‌ها، انرژی زیادی مصرف می‌کنند و به مقادیر زیادی آب برای خنک‌سازی نیاز دارند. فعالان حوزه محیط زیست نگرانند که این مراکز اهداف آب و هوایی اروپا را تضعیف کند.

منبع: گاردین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار