عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید در بودجه سال ۱۴۰۴ دارو جزو کالا‌های اساسی است، اما نیاز جامعه با آن ارز تخصیص یافته اصلا همخوانی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - روح‌الله لک علی‌آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص گرانی قیمت دارو گفت: متاسفانه ارز ترجیحی را از دارو و تجهیزات پزشکی حذف کردند که این امر مردم را خیلی نگران کرده است. 

نماینده مردم ازنا و دورود در مجلس بیان کرد: دارو و تجهیزات پزشکی کالا‌هایی نیستند که ما به آن به‌صورت سرسری نگاه کنیم، چون بعضی از کالا‌ها ممکن است برای رفاه مردم باشد، اما دارو و تجهیزات پزشکی با جان مردم درگیر است به همین دلیل مجلس و وزارت بهداشت و درمان باید فکر عاجلی کنند، چون شرایط خوبی را شاهد نیستیم و هرچه جلوتر می‌رویم متاسفانه شرایط بدتر می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: ما در سال‌های گذشته نتوانستیم شرکت‌های داروسازی را تقویت کنیم و بعضی از داروساز‌های ما متاسفانه در حال ورشکستگی هستند و اگر کمکشان نکنیم نمی‌توانند دارو تولید کنند و یک بخش از دارویی را که داروساز‌های داخلی تولید می‌کنند اگر قرار باشد از چرخه حذف شود شرایط بدتر می‌شود لذا در حوزه دارو ما باید سهم داروخانه‌ها را بپردازیم و بیمه‌گر‌ها باید به تعهداتشان بهتر عمل کنند تا مردم در عسر و حرج قرار نگیرند.

لک علی‌آبادی می‌گوید مردم ما مردم نجیبی هستند و قرار نیست علاوه بر رنجی که در بیماری تحمل می‌کنند برای به‌دست آوردن یک دارو هم عذاب بکشند. به هر حال مجلس تلاش می‌کند و دولت هم باید همه هم و غمش را بگذارد مخصوصا رئیس‌جمهوری که خودش از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به پاستور راه پیدا کرده و خیلی درک خوبی دارد و متوجه مشکلات است لذا امیدوارم که تصمیم و اراده جدی برای حل این مشکل داشته باشد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: در بودجه سال ۱۴۰۴ دارو جزو کالا‌های اساسی است، اما از آن ۱۱ میلیارد دلاری که برای کالا‌های اساسی دیده شده چقدر شامل دارو می‌شود مهم است، چون باید دید چقدر نیاز کشور است و چقدر به آن ارز تخصیص پیدا می‌کند چراکه نیاز جامعه با آن ارز تخصیص یافته اصلا همخوانی ندارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: متاسفانه قیمت تجهیزات پزشکی خیلی سرسام‌آور شده مثلا قیمت یک دستگاه‌ ام آر آی که شاید ۳۰ الی ۴۰ میلیارد بوده الان ۹۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان شده و این هم به مردم و هم به بیمارستان‌ها فشار می‌آورد. 

لک علی‌آبادی گفت: در نگاه کلی کادر درمان، جامعه پزشکی، داروساز‌ها و سازندگان تجهیزات پزشکی یک مجموعه مظلومی هستند که باید به آنها نگاه ویژ‌های داشته باشیم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار