آیین گرامیداشت شهدای فلسطین و پاراچنار در گلزار شهدای آرامستان بهشت معصومه (س) قم برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سید سیف‌الدین موسوی،مدیر عامل سازمان آرامستان بهشت معصومه (س) قم از برگزاری آیین گرامیداشت شهدای فلسطین و پاراچنار همزمان با عید سعید فطر در گلزار شهدای این آرامستان خبر داد.

او  با اعلام حضور خانواده معظم شهدا و ۶۰۰ نفر از طلاب اردو زبان در این مراسم، افزود: ضمن اقامه نماز عید سعید فطر در حسینیه شهدای گمنام، مراسم سخنرانی و برپایی ایستگاه صلواتی از دیگر اقداماتی بود که با همکاری و مشارکت سازمان آرامستان بهشت معصومه (س) قم برگزار شد.

غبارروبی، عطرافشانی، گلباران و همچنین تجدید عهد و پیمان با آرمان‌های شهدا و یادآوری رشادت‌های آنان در دفاع از اسلام و حریم اهل بیت علیهم السلام از دیگر بخش‌های این یئین بود.

گلزار شهدای مدافع حرم آرامستان بهشت معصومه (س) قم به عنوان بزرگترین گلزار شهدای مدافع حرم کشور، میزبان بیش از ۴۳۰ شهید از ملیت‌های مختلف از جمله ایران، افغانستان، پاکستان و بحرین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.