
باشگاه خبرنگاران جوان؛ مژده عینی - مسعود عابد سرپرست مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی فارس اظهار کرد: در یکشنبه دهم فروردین ماه، وقوع ۳ سانحه رانندگی در محورهای مواصلاتی استان منجر به مصدومیت ۲۰ نفر شد.
او ادامه داد: تیمهای اورژانس بلافاصله به محلهای حادثه اعزام شدند تا خدمات درمانی لازم را برای نجات جان مصدومان ارائه دهند.
عابد درخصوص جزئیات این حوادث گفت: حادثه اول، ساعت ۱۴ و ۱۷ دقیقه بعد از ظهر ۱۰ فروردین در محور داراب - زرین دشت با اعلام برخورد ۲ دستگاه خودرو سواری پراید به مرکز اورژانس، بلافاصله کارشناسان به محل حادثه اعزام شدند.
عابد با بیان اینکه این حادثه موجب مصدومیت ۹ نفر شد، اضافه کرد: اقدامات درمانی مورد نیاز به مصدومان در محل ارائه شد و ۵ مصدوم برای دریافت خدمات درمانی پیشرفتهتر به مرکز درمانی منتقل شدند.
او افزود: حادثه دوم، ساعت ۱۷ و ۲ دقیقه، در محور کازرون - قائمیه، بر اثر برخورد ۲ خودرو تویوتا و پژو ۴۰۵، به مصدومیت ۵ نفر منجر شد. عابد تصریح کرد: کارشناسان اورژانس با ۲ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات درمانی به مصدومان ارائه شد.
عابد تصریح کرد: ۴ تن از مصدومان، برای دریافت خدمات درمانی پیشرفتهتر به بیمارستان ولی عصر (عج) کازرون منتقل شدند.
سرپرست اورژانس فارس گفت: حادثه سوم، در ساعت ۲۱ و ۲۰ دقیقه شب، یک تصادف میان ۲ خودرو سواری فیدلیتی و سمند در اتوبان شیراز - اصفهان (یک کیلومتر قبل از پل خان) رخ داد که منجر به مصدومیت ۶ نفر شد.
او با بیان اینکه در این حادثه، ۲ کودک ۲ ساله نیز مصدوم شدند، اضافه کرد: همزمان با گزارش حادثه، تیمهای امداد به محل اعزام شدند و اقدامات درمانی اولیه را انجام دادند.
عابد بیان کرد: همه مصدومان به منظور دریافت خدمات پزشکی تخصصیتر به بیمارستان شهید مطهری مرودشت منتقل شدند.
او با اشاره به حوادث جادهای اخیر، بر ضرورت توجه به نکات ایمنی و رعایت قوانین رانندگی تأکید کرد و گفت: این حوادث بار دیگر نمایانگر نیاز مبرم به افزایش آگاهی عمومی و بهبود فرهنگ ترافیک در بین رانندگان است.
عابد با بیان اهمیت پویش نه به تصادف، افزود: باید تلاش کنیم تا با اجرای طرحهای مشابه در طول سال و با ارائه آموزشهای لازم و برگزاری کارگاههای آموزشی، عموم مردم را نسبت به خطرات جادهای و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی آگاهتر کنیم.