
باشگاه خبرنگاران قزوین - مریم بهروزی کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین گفت: براساس آخرین نقشههای پیش یابی و تصاویر ماهوارهای، برای فردا /یکشنبه/ جو به نسبت پایدار و از روز دوشنبه تا آخر هفته با توجه به گذر امواج طراز میانی شاهد افزایش ابر و وزش باد خواهی بود.
وی با بیان اینکه وزش باد در روزهای دوشنبه تا چهارشنبه تا حدودی شدید خواهد بود، بیان کرد: در پارهای از مناطق نیز با رگبار و رعد برق روبهرو خواهیم شد.
بهروزی ادامه داد: با توجه به فصل بهار و رشد ابرها و ناپایداری جوی، تغییرات هوایی از ساعات بعدظهر و شب به صورت محلی با شدت بیشتری همراه است.
کارشناس اداره کل هواشناسی قزوین عنوان کرد: در شبانه روز گذشته آوج با چهار و بویین زهرا و رازمیان با ۲۳ درجه سانتیگراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین مناطق استان بودند.
وی افزود: دمای هوای قزوین نیز طی این مدت هشت تا ۱۰ درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بود.
منبع:ایرنا