
باشگاه خبرنگاران جوان -منصور نجفقلیزاده با بیان اینکه پارسال علاوه بر آسفالت ۱۲۰ کیلومتر راه روستایی، ۱۸۵ کیلومتر راه روستایی نیز در نقاط مختلف استان اردبیل بهسازی و مرمت شد، گفت: برای اجرای این طرحها در مجموع ۶ هزار میلیارد ریال هزینه شد.
او افزود: استان اردبیل در ۲ سال اخیر در آسفالت و روکش آسفالت، ساخت و توسعه راههای روستایی در سطح کشور رتبه اول را کسب کرده است.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری استان اردبیل با اشاره به بدهیهای اداره کل راهداری استان اردبیل به پیمانکاران، اظهار کرد: کمبود اعتبار مهمترین مشکل راههای روستایی است به طوری که اعتبارات استانی کفاف حفاظت، نگهداری و احداث راه روستایی جدید در استان اردبیل را نمیدهد.
نجف قلی زاده با اشاره به وجود مشکلاتی در تامین مصالح و منابع مورد نیاز، بیان کرد: برای بهسازی و آسفالت هر کیلومتر راه روستایی در دشت ۵۰ میلیارد ریال، در راههای تپه و ماهور ۶۰ میلیارد ریال و در راههای روستایی کوهستانی بیش از ۷۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
او افزود: ردیف اعتبارات ملی راههای روستایی از سال ۹۹ حذف شده است و انتظار میرود با کمک و همراهی مجلس و دولت ردیف ملی اعتبارات راههای روستایی احیا شود، چرا که با اعتبارات محدود استانی نمیتوان آن طور که باید در این زمینه اقداماتی انجام داد.
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری استان اردبیل با بیان اینکه احداث و آسفالت راههای روستایی از مطالبات اصلی روستاییان است، گفت: احداث راههای روستایی زمینهساز توسعه بخش کشاورزی، رشد و پویایی اقتصاد روستا و پیشگیری از مهاجرت روستاییان و حتی مهاجرت معکوس است.
او با اشاره به اهمیت حفاظت و نگهداری از راههای روستایی، افزود: اگر راههای روستایی موجود حفاظت و نگهداری نشود بعد از سه الی چهار سال راه باید به طور کلی تخریب و بازسازی و دوباره آسفالت شود که این کار اعتبار بیشتری لازم دارد.
منبع: ایرنا