نوروز با ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در یک تاریخ است و تعطیلات هم وجود دارد اما نشاط متفاوتی را آستانه روز جهانی قدس شاهد هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدحسین نیک‌خوی متین - خالد القدومی رئیس دفتر حماس در ایران در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در ارتباط با روز جهانی قدس و اهمیت این روز در شرایط فعلی منطقه اظهار کرد: روز جهانی قدس امسال با سال‌های دیگر متفاوت است. نوروز با ماه مبارک رمضان و روز جهانی قدس در یک تاریخ است و تعطیلات هم وجود دارد، اما می‌بینم که صحنه پر از رنگ و پر از شور است و  نشاط متفاوتی را در آستانه روز جهانی قدس شاهد هستیم.

رئیس دفتر حماس در ایران بیان کرد: این اتفاق و این شور و نشاط پیام بزرگ و خوبی را برای همه مردم غزه خصوص کودکان مظلوم و درددیده غزه دارد.

خالد القدومی تاکید کرد: از همه شهدایی که مردم مظلوم فلسطین در این مدت داشتند ۷۰ درصد آن را کودکان و زنان تشکیل می‌دهد و ۱۷ هزار کودک بدون پدر و مادر شده‌اند.

رئیس دفتر حماس در ایران افزود: وقتی این کودکان این فعالیت‌ها و این حمایت‌ها را مانند آن چیزی که در روز قدس شاهدش خواهیم بود می‌بینند اطمینان پیدا می‌کنند که جهان اسلام با آنها است و راهشان درست بود و این راه را ادامه می‌دهند؛ لذا حضور مردم در همه صحنه‌ها مانند روز جهانی قدس این پیام را دارد که همه ما مردم در تمامی جهان با شما کودکان و زنان و مردان فلسطین هستیم و خواهیم بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۶:۳۹ ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
چ تفاوتی دار جز ابنکه میخواییییی بگین مرگ بر امریکا اسراییل
آخرین اخبار